Behandlingar

Behandlingar

 

Hos oss hittar du olika former av massagebehandlingar, ekologisk hudvård, healing, hälsovägledning, medial vägledning samt kurser inom t.ex. massage för hemmabruk och personlig utveckling. Vi skräddarsyr behandlingen utifrån dina behov och önskemål.

 

Välj i menyn för att läsa mer om de olika behandlingarna vi erbjuder.

 

 

 

 

Boka tid

Du bokar enkelt din tid direkt i vår webbokning, tryck på knappen "boka tid" här på sidan, eller klickar på denna länk. Du kan även ringa vår bokningstjänst på vardagar mellan kl 08.00-17.00 så hjälper de dig att boka in en tid. Telefon: 060-15 86 10

 

 

Hur går massagebehandlingen till?

Första gången du kommer får du fylla i en enkel hälsodeklaration med frågor om bland annat: har du nyligen varit förkyld, har du inflammation/infektion och feber, har du någon sjukdom och/eller medicinering vi behöver känna till, samt om du har specifika problem/värk så får du markera vart på en bild av en människa.

Vid massage av hela kroppen klär du av dig allt utom underkläderna, vid massage av rygg/nacke kan du behålla kläderna på underkroppen också om du vill. Du får sedan lägga dig på massagebänken och blir ombäddad.

 

Du oljas in med ekologisk massageolja, och behandlingen börjar.

Under behandlingen kommer du att tillfrågas så att allt känns okej. En del vill prata under tiden de får massage, andra vill vara tysta och slappna av, båda delarna går lika bra, det väljer du själv.

 

De ayurvediska massagebehandlingarna är lite annorlunda utformade, läs mer på www.youlifeart.n.nu

OBS! Om du är rökare, vänligen tänk på allergiker och rök inte

precis innan du kommer in till oss! Undvik även parfym. Tack snälla! :-)

När ska jag undvika massage?

Om du är förkyld eller har annan inflammation/infektion och/eller feber.

Om du nyligen skadat dig i t.ex. en bilolycka, fall eller liknande - kontakta läkare först!

 

Om du har någon allvarligare sjukdom som t.ex. cancer bör du få okej från din läkare innan massagebehandling. Om du har oläkta sår på kroppen, i synnerhet på den del du söker behandling för, är det bättre att vänta tills de läkt.

Graviditet

Om du är gravid i första trimestern (till runt v.12-14), råder vi att undvika massage, eftersom detta är en känslig tid. Massage kan inte orsaka missfall, men av försiktighetsprincip undviker många massörer att behandla "nygravida", mest för att inte ett ev. missfall felaktigt ska kunna "skyllas" på massagen. (Missfall sker vanligen på grund av "fel" på fostret och beror sällan på yttre påverkan, förutom ev. våld/trauman.)

 

Vi erbjuder gravidmassage på specialkudde med plats för magen. Går utmärkt att ligga som vanligt på massagebänken då "trots" gravidmagen. :-) Skulle det ändå kännas obehagligt så finns även möjlighet att ge sittande massage.