(C) Kreativ Friskvård 2016-2020. Uppdaterad: 2019-12-03

Hypnos och regression

Vad kan Du få hjälp med?


Förändra Beteenden

Jag kan genom hypnos hjälpa Dig att bli kvitt beroenden som rökning, alkohol, sockerberoende, överätning osv. Detta brukar man komma tillrätta med på tre sessioner eller snabbare. Vissa beteenden har djupare problematik och kan behöva fler sessioner för att bli fri från.


Självförtroende och prestation

Att öka sitt självförtroende är mycket effektivt genom hypnos. Du kanske är nervös inför en viktig presentation eller rent allmänt vill känna Dig mer säker på Dig själv och trygg i olika situationer. Du kan även framgångsrikt använda hypnos för att öka Din prestationsförmåga, t ex inom idrott och andra situationer där Din förmåga och tro på Dig själv behöver en extra skjuts för att nå mål Du satt upp.


Rädsla och fobi

Hypnos är också effektivt när det gäller att bli kvitt ovälkomna rädslor och fobier. Hos mig kan Du få hjälp att en gång för alla bli kvitt flygrädsla, fobier för kryp och kräldjur, höjdrädsla osv. Man brukar vara fri från detta på 1-3 sessioner.


Tidigare liv

Vissa klienter har besvär i detta liv, oförklarliga fobier eller värk och smärtor man inte hittar orsak till som härrör från tidigare liv. Många kan vittna om oförklarlig skräck för djupt vatten eller kronisk huvudvärk och finner när det gör en reggression att de drunknade i ett tidigare liv eller dog av ett slag i huvudet. Av någon anledning har detta inte bearbetats som det borde och när klienten då får chansen att återuppleva detta tidigare liv så brukar åkomman försvinna för gott.


Andra orsaker till att göra en reggression är den fantastiska upplevelse det är att förflyttas tillbaka till tidigare liv - en annan tid, en annan kropp men samma själ.Hur går det till?

Hypnos är ett tillstånd av djup avslappning där man kan kommunicera till det omedvetna jaget utan att det medvetna jaget stör alltför mycket. Genom detta tillstånd så är det förbluffande enkelt att "programmera" om hjärnan, t ex genom att ersätta obehag med en behaglig känsla.


Hypnos är INTE ett hjälplöst tillstånd där Du inte skulle reagera om något känns fel. Skulle det t ex börja brinna skulle Du omedelbart resa Dig och lämna huset. Under hypnos kan Du heller inte övertalas att göra något mot Din vilja. Du är helt medveten om var Du befinner Dig trots att Du är under hypnos.


När Du kommer till mig första gången så börjar vi med ett kort inledande samtal där frågar vad det är Du vill har hjälp med. Därefter beskriver jag vad Du kan förvänta Dig under och efter hypnosen. Du halvligger bekvämt i en liggfåtölj med en filt över Dig och ombeds att slappna av och lyssna till min röst.


Sessionens längd är något längre första gången eftersom ett introduktionssamtal ingår. Annars är normalt en session 60 minuter. Reggression (tidigare liv) tar 75 minuter och du minns självfallet hela upplevelsen efteråt.

Vem utför behandlingen?

"Jag heter Camilla Hasselvret och är utbildad Hypnoterapeut på SSEAH (Svenska Skolan För Etisk & Analytisk Hypnosterapi). Jag hjälper Dig med bli av med diverse problem och göra bestående beteendeförändringar genom hypnos. Jag kan också erbjuda reggressioner (tidigare liv), antingen för att komma tillrätta med ett problem i detta liv eller om Du bara vill göra en resa av ren nyfikenhet."Kontakt, prislista och bokning

Camilla Hasselvret

Tel: 076-223 49 83

E-post: info@attraheramera.seOBS! Presentkort från Butik Ametist eller Kreativ Friskvård gäller ej för hypnos/regression hos Camilla då hon har eget företag.