(C) Kreativ Friskvård 2016-2020. Uppdaterad: 2019-12-03

Healing


Friskvårdsmetod för avslappning, tillförande av ny energi samt balansering av kroppens energicentrum (chakran). En mycket lugnande behandling som alltid utförs med kläderna på. Den som ger healing lägger händerna på mottagarens kropp, eller håller dem strax ovanför. Healing (reikihealing) är av Skatteverket klassat som friskvård, precis som massage, därför kan du använda dina friskvårdspengar även till healing.Gammal tradition

Läran om kroppens energifält och energicentrum, samt en slags universell energi som finns runtomkring oss, kan härledas många tusen år tillbaka i tiden.

 

Inom indisk tradition pratar man om livsenergin, den universella energin som prana, i Kina kalls den Chi, och i Japan Ki. Man menar att denna energi är det grundläggande elementet och källan till allt liv.

 

Chakrasystemet

I kroppen finns energicentrum, som kallas chakran (ett ord på sanskrit som betyder ungefär "snurrande hjul"). Genom dessa chakran tillgodogör sig kroppen livsnergin och distribuerar den till alla organ, blod och vävnader. Genom healing tillförs kroppen ny energi vilket hjälper organismen till självläkning.

Längre ned på sidan kan du läsa mer om chakrana.

 

 

OBS! Healing skall ses som ett komplement till traditionell läkarvård, inte som en ersättning för den!
"Varje levande ting på jorden består av ljus. Växter absorberar ljus direkt från solen och omvandlar det till liv, och djuren äter gröna växter som tillgodogör sig ljus, vilket gör ljus till livets grundläggande byggnadssten. Vi är ljus som är bundet i levande materia. Varje levande ting är gjort av ljus, bundet och paketerat i olika former och vibrationer. Partikelfysiker vet att om man går tillräckligt djupt i den här frågan så ser man att hela universum är uppbyggt av vibrationer och ljus." - ur boken Schamansk healing, Alberto Villoldo

 


 


 


Våra healingbehandlingar

Therese är utbildad inom reikihealing, nivå I och II, inutitiv healing, Atlantean Healing (TM), kristallhealing och healingmassage, men använder även sin intuition, chakrabalansering, änglahealing och visualisering-sövningar (för dig som kund) när hon ger healing. Allt utifrån det hon intuitivt får till sig att just du behöver.

Inga-Lills healing utgår från Atlantean Healing, men hon är även utbildad inom reiki, vit tids healing och änglahealing.